Aanbieding!

Freedom Quad M-41

 77,95  69,95

De Freedom Quad M-41 is een laag volume masker met 4-vensters. De Crystal View vensters aan de voorkant lopen verder door naar onder waardoor het gezichtsveld naar beneden wordt uitgebreid. Door de zijvensters heeft dit masker een geniaal panoramisch gezichtsveld. Tevens heeft dit masker Freedom technologie wat een superieure pasvorm, draagcomfort en prestatie levert.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Net als bij de Freedom One hebben de vensters aan de voorkant een teardrop ontwerp, de vensters lopen iets verder door naar beneden waardoor het gezichtsveld naar beneden wordt vergroot. Deze lenzen zijn Crystal View lenzen en zorgen voor een superieur helderheid en kleurcontrast. Waardoor de duik nog ontspannener en comfortabeler wordt.

Dit masker is voorzien van 2 unieke zijvensters. Door deze vensters wordt het gezichtsveld naar de zijkant aanzienlijk vergroot waardoor er een panoramisch gezichtsveld ontstaat. Bij de overgang van de vensters aan de voorkant en de zijkant is het frame transparant waardoor de overgang nauwelijks merkbaar is.

Door de Freedom technologie en een ultra licht frame is het draagcomfort uitmuntend te noemen en sluit het gelaatstuk naadloos aan op ieder gezicht.

Naast Freedom technologie, heeft dit masker het gepatenteerde Quick-release, 3D-Strap en ronde hoeken technologie├źn.

 

  • Low Profile, laag-volume 4-venster teardrop ontwerp.
  • Freedom technologie voor een buitengewone pasvorm.
  • 3D mask strap, doordat de masker band aan het gelaatstuk is bevestigd is het in 3 richtingen te bewegen.
  • Snel en eenvoudig te verstellen gesp, om de maskerband losser of strakker te stellen
  • Het silicone gelaatstuk heeft ronde hoeken en past daardoor beter.