TYPE 6 look-under

 218,00 280,00

De Look-under TYPE 6 van Proteye is iets bijzonders,

Bij deze lens is er boven aan de lens een optisch gedeelte aangebracht. Deze lens is te verkrijgen op elke gewenste sterkte tot -6 en ook een cilinder en prisma is mogelijk. Op deze manier kan je op afstand scherp zien en toch dicht bij de meters en je duikcomputer scherp aflezen.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

De look-under de naam zegt het al, boven een min correctie en onder sterkte 0 om het leesgedeelte te compenseren zodat u veraf alles goed ziet en dichtbij u meters goed kan aflezen en dat en zeepaartje goed kan zien.

De TYPE 6 lens van Proteye is met recht een product op maat en wordt exact gemaakt volgens u eigen oogmeting van u opticien of oogarts. Hierbij wordt rekening gehouden met u eigen pupilafstand en is elke sferische sterkte en elke prisma en of cilinder mogelijk.

De lens kan worden gemaakt voor ieder dubbelvensterduikbril echter adviseren wij om bij deze glazen een hoogwaardige kwaliteitsbril te nemen van TUSA. Omdat deze een lange levensduur hebben, van goede kwaliteit zijn en een excellent draagcomfort leveren.

Met uiterste zorg en oog voor vakmanschap worden onze lenzen gefabriceerd door Proteye. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste kwaliteitsproducten zijn deze lenzen van de hoogste kwaliteit en uiterst gebruiksvriendelijk en voldoen aan de CE 250 norm voor duikbrillen.

  • Plus sterkte tot -6
  • Prisma
  • pupil afstand correctie

Extra informatie

Sterkte linker glas

cilinder groter dan 2.00, cilinder tot en met 2.00

Sterkte rechter glas

cilinder groter dan 2.00, cilinder tot en met 2.00